KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Yeşilyöre Ortaokulu

Şbt

Okulumuzda 2. Dönem yapılacak olan 1. Yazılı sınav takvimi oluşturulmuştur. Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığınca 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı içinde 1. dönem 2. yazılı sınavlarının 6. sınıf Türkçe ve Matematik dersleri için 26 Aralık 2023 Salı günü  ülke genelinde gerçekleştirilecektir.  Sınavların kapsam geçerliğinin artırılması ve öğrencilerin sınavlara daha bilinçli hazırlanması için hangi konu/kazanımdan kaç soru sorulacağını gösteren konu soru dağılım tabloları hazırlanmıştır. Konu ve Soru dağılım tablolarına linklerden ulaşabilirsiniz. Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Ara

Okulumuz Aile Birliği'nin 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 12.00'da okulumuzda belirtilen gündem ile yapılacaktır. Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

Ekm

9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliğine istinaden 8. Sınıflara yönelik il genelinde yapılacak olan Ortak Sınavların tarihleri güncellenmiştir. Ortak sınavlara ait klavuz ve sınavda çıkacak ünite ve kazanımlara yönelik belirtke tabloları aşağıda sunulmuştur.

May

Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler. 2023 yılı Bursluluk Sınavı başvuru klavuzuna gönderilen linkten ulaşablirsiniz. Başvuru şartları, başvuruda istenecek belgeler ve başvuru formu klavuzda yer almaktadır. Burslulukla ilgili klavuz aynı zamanda okuldaki duyuru panosuna da asılmıştır. Başvuruda istenen belgeleri tamamlayıp okul idaresine müracaat edebilirsiniz.