KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Yeşilyöre Ortaokulu

Mrt

Öğrencilerimize MESEM bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. Okul Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen Sevim KANARA tarafından seminerde LGS öğrencilerine yönelik olarak Mesleki Eğitim Merkezleri ve Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleriyle ilgili güncel bilgilerle tanıtım yapıldı.

Mrt

04.03.2022 tarihinde ve saat 11.30'da eş zamanlı deprem ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrenciler sınıflarda çök-kapan-tutun hareketini uyguladılar. Önceden belirlenen tahliye güzergahında, öncelik ve sınıf sırasına göre sıra halinde dışarıya çıkıldı. Okul Afet ve Acil durum planında belirlenen Acil Durum Toplanma alanında her sınıf kendi içinde halka oluşturacak şekilde toplanıldı. Öğretmen, öğrenci ve personellerimizin sağlık ve güvenliğinin en üst seviyede korunması, olası afet ve acil durumlara hazırlıklı olunması bakımından tahliye tatbikatının önemi bir kez daha görülmüş oldu.